SPREKEN

Op zoek naar een motiverend verhaal? Toe aan eens ouderwets lachen en ook iets leren? Nieuwe inzichten nodig als het gaat om samenwerken en innovatie? Op zoek naar een leuke en leerzame invulling op uw bedrijfsfeest? 

De combinatie van entertainment en educatie is de wijze waarmee ik, uw publiek op de banken krijg. Leuke en leerzame onderwerpen afgewisseld met mooie verhalen en anekdotes die dit ondersteunen. Bij u op het bedrijf of in een rijdende bus met mensen, niets is te gek. Mijn persoonlijke missie is om mensen te inspireren en te vermaken!

Geen ingewikkelde Powerpoint slides, langdradige verhalen over gortdroge kennis of een monotoon verhaal. Dynamisch, gek, anders, met stift en whitepaper, gedoseerde kennis en heel veel lachen! Leren moet leuk blijven!

De volgende onderwerpen kan ik verwerken ik in mijn show! Hoe motiveer ik mijzelf en mijn medewerkers, hoe bouw je een effectief team, succesfactoren, innovatie van complexe problemen, persoonlijke effectiviteit of wat doet een dialoog met motivatie!

 OP MAAT GEMAAKT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s